Life at the Bullocks is shockingly different from my life in Tokyo.
Food, specifically fruits, is one such difference.
The following are the fruits I ate the first full day at the Bullocks.
Fantastically delicious,
and as fresh as it gets!
1 second from plant to mouth.
Much more dynamic flavor profile than what I experience in Japan.
Tis the season for fruit abundance.
ブロックスでの生活と東京での生活は身にしみる程
別世界です。
その一側面を紹介します。
果物オタク達のパラダイス。
ブロックスに到着してから24時間の間に食べた果物。
新鮮さが格別です。
植物から口に入るまで、一秒!
同じ果物でも品種によって味が多様で充実しています。
しかも全て有機!
Autumn Olive (nitrogen fixing berry plant)
秋グミ(窒素固定の役割を果たすそうです)
Cornilian Cherry
サンシュユ
Blue Berry
ブルーベリー
Yellow Washington Plum
イエロー・ワシントン・プラム
Plum
プラム
Shipova (Pear x Mountain Ash)
シポヴァ
Veggie Break to balance out the fruit.
Here we have a patch of beautiful looking chard.
フルーツから休憩!
チャードの美しさに惹かれて、
収穫する事にしました。
Gorgeous heirloom tomatoes
美しい在来種の巨大トマト
Illinois Everbearing Mulberry
イリノイ・エヴァベーリング・桑
Persian Mulberry
ペルシア桑
Himalayan Blackberry (infamous West Coast "invasive" species)
ヒマラヤン・ブラックベリー
西海岸では有名な【侵入生物種】です。
無数の大粒ベリーが特徴的。
食糧源としては大事な植物のひとつかもしれません。
Damson plum harvest at a neighbor's orchard.
Not impressive as a fresh eating fruit,
but fantastic in jams and as wine.
近所の果樹林でダムソン・プラムの集中収穫!
生食よりはジャムやワインなどに使っています。
Time to get serious.
We climbed into the trees and shook the branches like the wild animals that we are.
It was quite the scene.
Let it rain!
ついには、お猿さんのように木に登って枝を激しく揺らす作戦!
雨のようにプラムが降りました。
The bounty.
大量収穫。
Italian prune plum.
イタリアン・プルーン・プラム
Some kind of plum
品種不明のプラム
Dessert King fig.
They melt in your mouth when they are ripe.
デザートキング・イチジク
熟していれば口の中で蕩けるイチジクジャム。
What a weird looking fig!
Looks like......
すごいイチジク発見!
なんとなくグロテスクな感じ。
グラベンスタイン林檎
A path full of snack fruit trees (most of the fruit has already been picked).
In this picture you can spot, several varieties of gooseberries, shipova, cherry, gingko, shiro plum, yellow egg plum (supa good), vitah plum, reina claud conducta plum, and a Bosc pear.
This is just one spot among several acres.
スナック果物道。
この写真に写っている果樹:
数種類のグースベリー、シポヴァ、チェリー、銀杏、白ぷらむ、イエローエッグぷらむ(めっちゃうまい)、ヴァイタぷらむ、レイナ・クロード・コンダクタぷらむ、ボスク・ペア。
こんな世界が何エーカーも続きます。
Well, the fruits and physical environment are truly impressive at the Bullocks,
but what really draws me back here is the people, the culture.
Here is a picture from our lunch during the Fall nursery sale we just had.
ブロックスの果物はとても味、色鮮やかで感動的すし、
多様で新鮮な食材と限りなく美しい自然は唯一無二ですが、
僕が一番惹かれるのはここの人々と文化です。
A beautiful mix of residents, former and current interns, guests,
and delightful babies and kids.
I love little people!
And I love hippie scenes like this.
What a special place this is!
先週行われた秋の苗木セール中のランチ。
ブロックス、過去と現在の研修生、子供連れのゲストが
一緒に芝生でご飯と会話を楽しんでいます。
ヒッピーの大家族みたいですね。
中にはアメリカ人だけではなく、
カナダ人、日本人、ギリシャ人、そしてドイツ人もいます。
素敵なコミュニティー。
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